Ūdens cietības mērītājs
Ūdens – mūsu zemes lielākā bagātība. Ūdens ir visu dzīvo organismu sastāvdaļa, un tas ir iesaistīts galvenajos ķīmiskajos procesos. Šādas ķīmiskas reakcijas notiek, šķaidot augu aizsardzības līdzekļus un mēslojumus smidzināšanai izmantojamā maisījumā.
Kādēļ ir nepieciešams zināt ūdens cietību ?
- Lai novērstu smidzinātāja sprauslu aizsprostošanos
- Lai uzlabotu lietoto augu aizsardzības līdzekļu efektivitāti
- Lai nepieļautu barības vielu sasaistīšanos nešķīstošos savienojumos
- Lai samazinātu izmaksas
Ūdens cietības mērījumu ieguvumi
Mobila, vienkārša lietošanā mērierīce. Pateicoties unikālajai mērierīces tehnoloģijai, mērījumus var veikt ātri, ērti un nekavējoties pieņemt lēmumu par ūdens kvalitātes uzlabošanu. Mērierīces precizitāti nodrošina ASU Water Research Institute laboratorijās veiktie testi un īpašā kalibrēšana.
Ko ir vērts zināt ?
Ūdens cietības skala, (Ca CO3) mg/l
Mg/l CaCO3 |
Nozīme : |
0-50 |
Mīksts |
50-100 |
Vidēji mīksts |
100-200 |
Nedaudz ciets |
200-300 |
Vidēji ciets |
300-450 |
Ciets |
>450 |
Ļoti ciets |
Ūdens mīkstināšanai, izmantojot mērījumu rezultātus, izmanto “Spray plus”
MĒSLOJUMS, LĪDZEKLIS ŪDENS pH LĪMEŅA REGULĒŠANAI UN BIKARBONĀTU SAMAZINĀŠANAI.
LIETOJAMS MAISĪJUMOS AR HERBICĪDIEM, INSEKTICĪDIEM, FUNGICĪDIEM, AUGU AUGŠANAS REGULATORIEM UN ĀRPUSSAKŅU MĒSLOJUMIEM.