Sazinies ar mums

Mūsu eksperti ar Jums sazināsies un sniegs plašāku informāciju. Lai nosūtītu mums pieprasījumu, ieteikumu vai atsauksmi, lūdzu, izmantojiet zemāk esošo formu:

    Vārds

    E-pasts

    Tālrunis

    Valsts

    Kultūraugs

    Ziņa


    Es dodu savu piekrišanu šo personas datu apstrādei līguma noslēgšanas, pakalpojumu sniegšanas vai uzņēmuma Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp) komunikācijas par produktiem un pakalpojumiem nolūkos saskaņā ar Datu aizsardzības un Privātuma politikas noteikumiem, kas atrodami vietnē privātuma politikai..Es esmu informēts, ka, lai reaģētu uz visiem saziņas pieprasījumiem no valstīm, kurās uzņēmumam nav biroju vai filiāļu, mani personas dati var tikt nodoti Tradecorp pārstāvjiem vai izplatītājiem attiecīgajā valstī. Es apzinos, ka varu izmantot savas datu aizsardzības tiesības, it īpaši tiesības uz informēšanu, piekļuvi, konsultēšanu, labošanu, datu apstrādes piekrišanas atsaukšanu, sazinoties ar Tradecorp Datu aizsardzības departamentu, nosūtot e-pasta ziņojumu uz DataProtection@sapecagrobusiness.com

    Contatos

    Tradecorp


    ISO 14001:2004

    » Kas mēs esam » ISO 14001:2004

    Logo_ISO_ENMūsu kvalitātes nodrošināšanas un vides aizsardzības apņemšanās ietvaros mēs esam sertificējuši Kvalitātes un dabas aizsardzības vadības sistēmu, atbilstoši ISO 9001:2008 un ISO 14001:2004, sertifikāciju veica Norvēģijas uzņēmums Det Norske Veritas (DNV).

    Mūsu ISO 14001:2004 sertifikācija apliecina, ka Sanchidrián un Albacete (Spānijā) rūpnīcās, mēs novēršam un minimizējam ietekmi uz apkārtējo vidi, pievēršot īpašu uzmanību izmešu samazinājumam, efektīvi izmantojot dabas resursus un enerģiju, kā arī samazinot atkritumu apjomu.

    Dažas no mūsu apņemšanām dabas aizsardzībai:

    1 Optimizēt enerģijas izmantošanu:

    energia

    Mēs regulāri veicam enerģijas izlietojuma auditu ražotnēs. Auditu rezultātā mēs esam ieviesuši sistēmas, kas ļāvušas mums samazināt enerģijas patēriņu ražošanas procesā.

     

     

    2 Efektīva dabas resursu izmantošana:

    recursos_naturales

    Mēs esam apņēmušies efektīvi izmantot dabas resursus. Piemēram, mēs esam ieviesuši uzlabojumus, kas ļāva mums Albacetes rūpnīcā samazināt osmozēta ūdens patēriņu par 90%.

     

     

    3 Atkritumu vadība:

    residuos

    Pateicoties regulāriem atkritumu vadības pētījumiem, mums ir izdevies samazināt atkritumu apjomu, kas rodas mūsu produktu ražošanas procesā. Papildus, atsevišķos gadījumos, ražošanas atkritumiem tiek nodrošināta otrreizējā izmantošana.

     

     

    4 Izmešu mērījumi un to apjoma samazinājums:

    emisiones

    Mēs mērām ikgadējo izmešu apjomu un esam ieviesuši uzlabojumus, kas ļāvis mums samazināt izmešu apjomu visās mūsu rūpnīcās.